tirsdag, maj 23, 2006

Bolivia 2006

BA's ganske fortinlige og komfortable forhold, på turistklasse London - Miami.

Det yderst komfortable hotel vi boede på i La Paz, Casa Grande Hotel, som selvfølgelig er 5-stjernet. Dette var også stedet, hvor Tommy mødte sin første rigtige Bolivianske kærlighed, receptionisten Maria.

Den første dag, gik turen til La Paz' midtby, hvor udsigten fra kirken San Fransisco kan ses her til venstre. Fremragende museeum, hvor vi første (og sidste) gang på rejsen, oplevede en engelsktalende guide.

Turen gik efter godt en uge et smut til Titicaca-søen, i byen Copacabana. Her besøgte holdet Soløen, hvor det menes at inkariget har haft sit udspring.

De søvandte danskere, der altid har været et sejlende folk, tog på naturlig vis plads på øverste dæk på den lejede båd, og nød turen og den beroligende vuggen fra bølge til dal.

Efter et par uger eller 1,5 i La Paz, gik turen til Rurrenabaque, her et billede fra sejltur ud i Pampasen i Bolivias jungle. Det trænede øje bemærker jo straks den private kok og guide bagerst i båden. Jo jo, når rejseholdet er på farten, skal der ikke mangle noget.

Aben her til højre mente vist, at han havde større krav på omgivelserne, end os danskere. Når Danevang* først endeligt er grundlagt, skal den herre nok få sin sag for. * alle rejseholdets deltagere fandt, at Bolivia (herunder pampasen) på meget naturlig vis faktisk er tilknyttet Danmark. Det blev derfor besluttet, at indsluse Bolivia i det danske rigsfællesskab som koloni. Kun papirarbejdet udestår nu for fuld gennemførsel. På billedet her til venstre ses den danske kolgelige delegation, i færd med at udforske de nyerhvervede landområder. Takket være det naturlige bånd, der binder den danske og den bolivianske befolkning sammen, går udforskningen af landområderne flydende. Den aktuelle lokation er udlagt til erhvervsområde, hvor den første pølsevogn forventes opstillet allerede kommende sommer.

De sidste 5 dage tilbragte rejseholdet i Santa Cruz, på Hotel Buganvillas, sammen med en norsk kristen skoleklasse. Delegationen besluttetede efter besøget, at ibrugtage hotellet som sommerresidens.

Ingen kommentarer: